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Jan 26, 2013

TousCela * Viva La Vida !: Travel Links

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Wine Terms: DOCG

Wine Terms: DOCG What is the difference between the DOC and the DOCG and what are they? The answer is that they both stand for, Denominazione di Origine Controllate, and the G stands for Garantita, or these wines are guaranteed via a taste test and the DOC wines are not. Between 30-40 types of Italian wine are certified DOCG, while there are over 300 regions in the DOC. Wines that are guaranteed are immediately sealed with a government label after being tested. This is the paper ribbon label seen on the neck of this bottle to the rightAzelia Barolo 1997 from Labels at Wine Library and many types of Italian wines. Like France's AOC, this organization is based on the idea of terroir. Or the place where a wine is grown is the biggest determining factor in the quality of a wine. Not the producer and not the type of grape. Some regions are required to grow or contain a percentage of certain grapes though. The most common grapes are Sangiovese and Nebbiolo. The idea behind these regulations is that the required grape likes the terroir of the area.



 Termes de vin : DOCG Quelle est la différence entre le MDC et le DOCG et quelles sont-elles ? La réponse est qu'ils ont tous deux l'acronyme, Denominazione di Origine Controllate et le G est garantie, ou ces vins sont garantis par un test de goût et les vins DOC ne sont pas. Entre 30-40 types de vin italien est certifié DOCG, bien qu'il existe plus de 300 régions dans les vins DOC qui sont garantis sont immédiatement scellées avec une étiquette de gouvernement après la mise à l'essai. Il s'agit de l'étiquette de ruban de papier vu sur le goulot de la bouteille à la rightAzelia Barolo 1997 d'étiquettes à la bibliothèque des vins et de nombreux types de vins italiens. Comme de France AOC, cette organisation est basée sur la notion de terroir. Ou l'endroit où un vin est cultivé est le plus grand facteur déterminant dans la qualité d'un vin. Pas le producteur et non le type de raisin. Certaines régions sont tenues de se développer ou contiennent un pourcentage de certains raisins bien. Les plus courantes sont Sangiovese et Nebbiolo. L'idée derrière ce règlement est que le raisin nécessaire aime le terroir de la région.

Wine Terms: DOCG

Wine Terms: DOCG What is the difference between the DOC and the DOCG and what are they? The answer is that they both stand for, Denominazione di Origine Controllate, and the G stands for Garantita, or these wines are guaranteed via a taste test and the DOC wines are not. Between 30-40 types of Italian wine are certified DOCG, while there are over 300 regions in the DOC. Wines that are guaranteed are immediately sealed with a government label after being tested. This is the paper ribbon label seen on the neck of this bottle to the rightAzelia Barolo 1997 from Labels at Wine Library and many types of Italian wines. Like France's AOC, this organization is based on the idea of terroir. Or the place where a wine is grown is the biggest determining factor in the quality of a wine. Not the producer and not the type of grape. Some regions are required to grow or contain a percentage of certain grapes though. The most common grapes are Sangiovese and Nebbiolo. The idea behind these regulations is that the required grape likes the terroir of the area.



 Termes de vin : DOCG Quelle est la différence entre le MDC et le DOCG et quelles sont-elles ? La réponse est qu'ils ont tous deux l'acronyme, Denominazione di Origine Controllate et le G est garantie, ou ces vins sont garantis par un test de goût et les vins DOC ne sont pas. Entre 30-40 types de vin italien est certifié DOCG, bien qu'il existe plus de 300 régions dans les vins DOC qui sont garantis sont immédiatement scellées avec une étiquette de gouvernement après la mise à l'essai. Il s'agit de l'étiquette de ruban de papier vu sur le goulot de la bouteille à la rightAzelia Barolo 1997 d'étiquettes à la bibliothèque des vins et de nombreux types de vins italiens. Comme de France AOC, cette organisation est basée sur la notion de terroir. Ou l'endroit où un vin est cultivé est le plus grand facteur déterminant dans la qualité d'un vin. Pas le producteur et non le type de raisin. Certaines régions sont tenues de se développer ou contiennent un pourcentage de certains raisins bien. Les plus courantes sont Sangiovese et Nebbiolo. L'idée derrière ce règlement est que le raisin nécessaire aime le terroir de la région.

Jan 22, 2013

DO NOT TRY Raspberry Ketone Untill You See This:

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Fruitfly Repellant

Lemongrass Essential Oil Works

Fruit flies are a real pain when they appear for the summer and fall. We used to have problems with them until I began spraying the house with a dilution of Lemongrass Essential Oil. I take a clean spray bottle that has not been used for other chemically laden products and place 10 drops per 2 ounces of hot water in it. Shake it well and spray those little pests. Not only does it work on fruit flies, but it will also rid your home of spiders, ants, house flies and most unwanted creepy crawlers. Not only does it work, but it also smells great! Leaves a pleasant scent in the home. I use it outside around the side walk, the doors, windows, and anywhere I see creepy crawlers gathering.
Not long ago, as the winter gave way to spring, we had an infestation of little tiny ants in the bathroom. We are on the ground level of an apartment complex, so we get whatever crawls upon the earth. I sprayed heavily and we have not had any more problems. Only a week prior, the office sent out word that they were spraying for spiders and ants. They did, but we still had ants and spiders in our home. However, we are now virtually bugless! I was almost disappointed I only had to use the solution a couple of times to rid us of them! It works very well. Just make sure you get the real stuff.

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Jan 12, 2013

Disaster-Resistant Earthbag Homes for Post-earthquake Haiti : TreeHugger

Résistant aux catastrophes Maisons Earthbag pour post-séisme en Haïti: TreeHugger La couverture de la catastrophe d'Haïti séisme de 2010 a peut-être diminué dans les nouvelles, mais les efforts de reconstruction sont toujours lentement continue, la course toute la gamme des abris fabriqués à partir de pneus , les contenants d'expédition et de bouteilles en plastique recyclées - chacune avec leurs avantages et leurs inconvénients. Mais ce n'est pas tout; en plus de ces méthodes, la technique superadobe "earthbag" bâtiment est également utilisé. Développé à l'origine par l'architecte Nader Khalili et Cal-Earth, la pratique consiste en couches de tissu long ou tubes en plastique ou des sacs remplis de sable, d'argile, d'eau et de matières fibreuses comme des bâtons, de la paille, et /
ou du fumier de créer une structure de compression en forme de dôme qui est résistant aux tremblements de terre, les ouragans, les inondations et les incendies. © Shelter Konbit organisations comme Shelter Konbit ("konbit" signifie un effort commun en créole) se sont associés des artistes internationaux, les constructeurs, les architectes et les ingénieurs avec des artisans locaux et des constructeurs afin de créer earthbag durable et low-tech structures qui peuvent être adaptées pour répondre aux besoins de chaque communauté: Ce système de construction est un modèle facile à reproduire, ce qui peut être construit sans l'aide de machines de construction spécialisés et peut être observée par les hommes et les femmes de toute la communauté. L'utilisation de la terre 90%, et seulement 10% de ciment, ces structures sont plus forts que le bloc de ciment et de béton désormais commun de construction de la dalle. La technique utilise également peu ou pas de bois, un atout précieux dans le bois appauvri Haïti. Bois n'est pas la seule chose qui est difficile à obtenir, même le processus de recherche d'ensachage en polypropylène qualité earthbag bâtiment en Haïti était un peu mal à la tête, comme l'un des chroniques membres Shelter Konbit dans un post sur ​​l'un de leurs fournisseurs locaux. Malgré tous les obstacles, Konbit Shelter a récemment terminé un centre communautaire dans le village de Bigones en 2011 (voir ci-dessus), et de l'apparence des photos montrant le processus de construction sur le blog Konbit, c'était un effort d'inspiration coopérative pour tous les intéressés, de ne pas mentionner la belle structure qui a finalement été créé. © Shelter Konbit Shelter © Konbit un des supports de la fenêtre principale a été fabriqué à partir de barils de pétrole soudés - un bel exemple de réutilisation adaptative. © Shelter Konbit Shelter © Konbit Shelter © Konbit Merci à un campagne Kickstarter avec succès des plus de 30.000 $, ils sont de retour cette Janvier à construire une autre maison; garder trace de détails à venir sur le site Abri Konbit et son blog. Disaster-Resistant Earthbag Homes for Post-earthquake Haiti : TreeHugger


Coverage of Haiti's 2010 earthquake disaster may have dwindled in the news, but rebuilding efforts are still slowly continuing, running the gamut from shelters made from tires, shipping containers and recycled plastic bottles -- each with their advantages and disadvantages.
But that's not all; besides these methods, the superadobe "earthbag" building technique is also being used. Originally developed by architect Nader Khalili and Cal-Earth, the practice involves layering long fabric or plastic tubes or bags filled with sand, clay, water and fibrous material like sticks, straw, and/or manure to create a domed compression structure that is resistant to earthquakes, hurricanes, floods and fire.


© Konbit Shelter
Organizations like Konbit Shelter ("konbit" means communal effort in Creole) are partnering international artists, builders, architects, and engineers with local artisans and builders to create durable and low-tech earthbag structures that can be tailored to fit each community's needs:
This system of building provides an easily replicable model, which can be built without using specialized construction machinery and can be participated in by the men and women of any community. Utilizing 90% earth, and only 10% cement, these structures are stronger than the now common cinder block and concrete slab construction. The technique also uses little to no wood, an invaluable asset in timber depleted Haiti.

Timber is not the only thing that is difficult to obtain; even the process of finding suitable polypropylene bagging for earthbag building in Haiti was a bit of a headache, as one of Konbit Shelter's members chronicles in a post about one of their local suppliers.
Despite all the hurdles, Konbit Shelter recently completed a community center in the village of Bigones in 2011 (seen above), and from the looks of the photos showing the building process on Konbit's blog, it was an inspiring cooperative effort for all involved, not to mention the lovely structure that was ultimately created.

© Konbit Shelter

© Konbit Shelter
One of the supports for the main windows was made from welded oil drums -- a beautiful example of adaptive reuse.

© Konbit Shelter

© Konbit Shelter

© Konbit Shelter
Thanks to a successful Kickstarter campaign raising over $30,000, they're returning this January to build another house; keep track of the upcoming details on Konbit Shelter's site and blog.

Disaster-Resistant Earthbag Homes for Post-earthquake Haiti : TreeHugger

Résistant aux catastrophes Maisons Earthbag pour post-séisme en Haïti: TreeHugger La couverture de la catastrophe d'Haïti séisme de 2010 a peut-être diminué dans les nouvelles, mais les efforts de reconstruction sont toujours lentement continue, la course toute la gamme des abris fabriqués à partir de pneus , les contenants d'expédition et de bouteilles en plastique recyclées - chacune avec leurs avantages et leurs inconvénients. Mais ce n'est pas tout; en plus de ces méthodes, la technique superadobe "earthbag" bâtiment est également utilisé. Développé à l'origine par l'architecte Nader Khalili et Cal-Earth, la pratique consiste en couches de tissu long ou tubes en plastique ou des sacs remplis de sable, d'argile, d'eau et de matières fibreuses comme des bâtons, de la paille, et /

Ok don't care how much$ I am going someday!

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g147313-d214225-Reviews-Sandals_Negril_Beach_Resort_Spa-Negril_Westmoreland_Parish_Jamaica.html

http://www.sandals.com/main/negril/ne-media.cfm?type=vrx


Photos of Sandals Negril Beach Resort & Spa, Negril
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Jan 7, 2013

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Clous de girofle


 

bourgeons de clou de girofle

Quels sont Clous de girofle?

Le mot «gousse» vient du mot latin pour «clou» -. Clavus clous de girofle sont originaires des Moluques du Nord, les îles aux épices d'Indonésie. Il est cultivé au Brésil, les Antilles, l'île Maurice, Madagascar, Inde, Sri Lanka, Zanzibar et Pemba. Les Chinois de clous de girofle écrit dès 400 avant JC. et il ya un record de 200 avant JC des courtisans maintien clous de girofle dans la bouche pour éviter d'offenser l'empereur tout en s'adressant à lui. Les commerçants arabes livré clous de girofle aux Romains. clous de girofleclous de girofle sont les boutons floraux du immatures d'un arbre tropical. Lorsqu'ils sont frais, ils sont roses, séchés, ils se tournent vers une couleur brun-rouille. Mesure de 12-16 mm (1/2 "-5 / 8") de long, ils ressemblent à de petits clous, avec une tige conique. La grande extrémité du clou de girofle est le bourgeon de la fleur à quatre pointes. Bouquet: Chaud, piquante et aromatique saveur: Doucement piquant, astringent et très aromatique. Échelle Importance: 5


Cuisiner avec les clous de girofle

 

Clous de girofle peut facilement maîtriser un plat, en particulier lorsque la terre, de sorte que la nécessité uns servir. Clous de girofle sont souvent utilisés pour "stud" jambons de porc et, poussant l'extrémité conique dans la viande comme un clou. Un clouté oignon est fréquemment utilisé pour donner un caractère insaisissable de courts-bouillons, les stocks et les soupes. Clous de girofle sont souvent utilisés pour rehausser la saveur de jeu, en particulier le gibier, le sanglier et le lièvre. Ils sont utilisés dans un certain nombre de mélanges d'épices dont le ras el hanout , le curry en poudre, épices et ruminer épices à marinade . Clous de girofle figurent également dans la saveur de la sauce Worcestershire. Ils jouissent d'une grande popularité en Afrique du Nord et au Moyen-Orient où ils sont généralement utilisés pour les plats de viande, bien que le riz est souvent aromatisé avec quelques clous de girofle.

Préparation et stockage

Clous de girofle sont les mieux acheté ensemble. Comme un parfum de poudre se détériore rapidement. Être extrêmement dur, il est difficile à broyer clous de girofle avec un mortier et un pilon sorte une meuleuse électrique comme un moulin à café est recommandé. Conserver dans un contenant hermétique à la lumière directe.

Bienfaits pour la santé de clous de girofle et l'huile de clou de girofle

Folklore dit que sucer sur deux clous de girofle entiers sans les mâcher ou de les avaler contribue à freiner le désir d'alcool. Les médecins chinois traditionnels ont longtemps utilisé des clous de girofle pour traiter l'indigestion, diarrhée, hernie, et la teigne, ainsi que le pied d'athlète et autres infections fongiques. Inde guérisseurs traditionnels ayurvédiques ont utilisé clous de girofle depuis l'Antiquité pour traiter les affections des voies respiratoires et digestives. Les herboristes médiévaux allemands utilisés dans le cadre de clous de girofle anti-goutte mélange. Early American médecins éclectiques utilisé pour traiter les gousses troubles digestifs, et ils l'ont ajouté à amères plantes médicinales pour les rendre plus agréables au goût. Ils étaient aussi les premiers à extraire l'huile de clou de girofle sur les bourgeons de plantes, dont ils se servaient sur ​​les gencives pour soulager les maux de dents. Quelques gouttes d'huile dans l'eau cesse de vomissements, et une infusion vont soulager les nausées. L'huile essentielle de clou de girofle est efficace contre les streptocoques, staphylocoques et les bactéries pneumomocci. Les herboristes recommandent contemporaines clous de girofle pour les troubles digestifs et son huile pour les maux de dents. Les constituants chimiques de base comprennent l'eugénol, caryophyllène, et tannins.Cloves on dit qu'ils ont un effet positif sur les ulcères d'estomac, des vomissements, des flatulences, et pour stimuler le système digestif. Il a de puissants antiseptiques locaux et doux actions anesthésiques.
chercheurs japonais ont découvert que, comme beaucoup d'épices, clou de girofle contient des antioxydants. Les antioxydants aident à prévenir les dommages cellulaires que les scientifiques croient finalement provoque le cancer. D'autre part, dans les tests de laboratoire, l'eugénol chimique, a été trouvé pour être un promoteur de tumeur faible, ce qui rend une gousse d'herbes médicinales nombreuses avec les deux effets pro-et anti-cancer. À ce stade, les scientifiques ne sont pas sûrs de quel côté la balance penche. Jusqu'à ce qu'ils soient, toute personne ayant des antécédents de cancer ne devraient pas utiliser des quantités médicinales de clou de girofle. Pour les adultes en bonne santé non enceintes, non infirmiers, poudre de clou de girofle est considéré comme non toxique. En outre, les dentistes ont utilisé l'huile de clou de girofle comme anesthésique par voie orale. Ils l'ont aussi utilisé pour la désinfection des canaux radiculaires. L'essence de girofle est toujours un ingrédient actif dans les produits rince-bouche plusieurs un certain nombre de over-the-counter mal de dents soulagement de la douleur préparatifs. Clous de girofle tue les parasites intestinaux et des expositions de vastes propriétés anti-microbiennes contre les champignons et les bactéries, favorisant ainsi son utilisation traditionnelle pour le traitement de la diarrhée, les vers intestinaux, troubles digestifs et autres. Comme beaucoup d'épices culinaires, clous de girofle aide à détendre les muscles lisses du revêtement du tube digestif. Et enfin, manger gousses est dite aphrodisiaque.

Description de la plante et Culture

Une conique arbre tropical à feuilles persistantes myrtaceous atteindre une hauteur de 14m (45 pi). L'écorce est gris, les feuilles sont d'un vert foncé luisant, de forme elliptique et très parfumée. Petites fleurs pourpres poussent en grappes triples aux extrémités des branches. Le fruit est une drupe violet, environ 2,5 cm (1 ") de long. Clous de girofle poussent dans les tropiques et le meilleur près de la mer. Précipitations doit être d'au moins soixante centimètres par an et une saison sèche est nécessaire pour la récolte et le séchage. Les grappes de clou de girofle sont cueillies à la main avant l'éclosion des bourgeons et séché sur des nattes de palmier.

Autres noms

Français : clou de girofle allemand : Gewuzenelke italien : chiodo di garofano Espagnol : clavo de especia birmane : ley-nyin-bwint chinois : ding heung indien : lao (o) ng, Laung Lavang, lavungam thaïlandais : Gahn plu







Nom scientifique

Eugenia caryophyllus syn: E. caryophyllata, E. aromatica,  aromaticus Caryophyllus, Syzgium aromaticum Fam: Myrtaceae

Recettes à base de clous de girofle

Clous de girofle


 

bourgeons de clou de girofle

Quels sont Clous de girofle?

Le mot «gousse» vient du mot latin pour «clou» -. Clavus clous de girofle sont originaires des Moluques du Nord, les îles aux épices d'Indonésie. Il est cultivé au Brésil, les Antilles, l'île Maurice, Madagascar, Inde, Sri Lanka, Zanzibar et Pemba. Les Chinois de clous de girofle écrit dès 400 avant JC. et il ya un record de 200 avant JC des courtisans maintien clous de girofle dans la bouche pour éviter d'offenser l'empereur tout en s'adressant à lui. Les commerçants arabes livré clous de girofle aux Romains. clous de girofleclous de girofle sont les boutons floraux du immatures d'un arbre tropical. Lorsqu'ils sont frais, ils sont roses, séchés, ils se tournent vers une couleur brun-rouille. Mesure de 12-16 mm (1/2 "-5 / 8") de long, ils ressemblent à de petits clous, avec une tige conique. La grande extrémité du clou de girofle est le bourgeon de la fleur à quatre pointes. Bouquet: Chaud, piquante et aromatique saveur: Doucement piquant, astringent et très aromatique. Échelle Importance: 5


Cuisiner avec les clous de girofle

ClovesThe Epicentre

ClovesThe Epicentre

 
clove buds

Cloves

What are Cloves?

The word ‘clove’ is from the Latin word for ‘nail’ – clavus. Cloves are native to the North Moluccas, the Spice Islands of Indonesia. It is cultivated in Brazil, the West Indies, Mauritius, Madagascar, India, Sri Lanka, Zanzibar and Pemba. The Chinese wrote of cloves as early as 400 BC. and there is a record from 200 BC of courtiers keeping cloves in their mouths to avoid offending the emperor while addressing him. Arab traders delivered cloves to the Romans. clovesCloves are the immature unopened flower buds of a tropical tree. When fresh, they are pink, dried, they turn to a rust-brown colour. Measuring 12-16 mm (1/2”-5/8”) long, they resemble small nails, with a tapered stem. The large end of the clove is the four-pointed flower bud. Bouquet: Warm, pungent and aromatic
Flavour: Sweetly pungent, astringent and strongly aromatic.
Hotness Scale: 5

Cooking with Cloves

 

Cloves can easily overpower a dish, particularly when ground, so only a few need be used. Whole cloves are often used to “stud” hams and pork, pushing the tapered end into the meat like a nail. A studded onion is frequently used to impart an elusive character to courts-bouillons, stocks and soups. Cloves are often used to enhance the flavour of game, especially venison, wild boar and hare. They are used in a number of spice mixtures including ras el hanout, curry powders, mulling spices and pickling spices. Cloves also figure in the flavour of Worcestershire sauce. They enjoy much popularity in North Africa and the Middle East where they are generally used for meat dishes, though rice is often aromatized with a few cloves.

Preparation and Storage

Cloves are best bought whole. As a powder flavour quickly deteriorates. Being extremely hard, it is difficult to grind cloves with a mortar and pestle so an electric grinder such as a coffee grinder is recommended. Store in an airtight container out of direct light.

Health Benefits of Cloves and Clove Oil

Folklore says that sucking on two whole Cloves without chewing or swallowing them helps to curb the desire for alcohol. Traditional Chinese physicians have long used cloves to treat indigestion, diarrhea, hernia, and ringworm, as well as athlete’s foot and other fungal infections. India’s traditional Ayurvedic healers have used Cloves since ancient times to treat respiratory and digestive ailments. The medieval German herbalists used cloves as part of anti-gout mixture. Early American Eclectic physicians used cloves to treat digestive complaints, and they added it to bitter herbal medicines to make them more palatable. They were also the first to extract clove oil from the herbal buds, which they used on the gums to relieve toothache. A few drops of the oil in water will stop vomiting, and an infusion will relieve nausea. Essential oil of clove is effective against strep, staph and pneumomocci bacterias. Contemporary herbalists recommend cloves for digestive complaints and its oil for toothache. The primary chemical constituents include eugenol, caryophyllene, and tannins.Cloves are said to have a positive effect on stomach ulcers, vomiting, flatulence, and to stimulate the digestive system. It has powerful local antiseptic and mild anesthetic actions.
Japanese researchers have discovered that like many spices, clove contains antioxidants. Antioxidants help prevent the cell damage that scientists believe eventually causes cancer. On the other hand, in laboratory tests, the chemical eugenol, has been found to be a weak tumor promoter, making clove one of many healing herbs with both pro- and anti-cancer effects. At this point, scientists aren’t sure which way the balance tilts. Until they are, anyone with a history of cancer should not use medicinal amounts of clove. For otherwise healthy non-pregnant, non-nursing adults, powdered clove is considered nontoxic. Additionally, dentists have used clove oil as an oral anesthetic. They also used it to disinfect root canals. Clove oil still is an active ingredient in several mouthwash products and a number of over-the-counter toothache pain-relief preparations. Cloves kill intestinal parasites and exhibits broad anti-microbial properties against fungi and bacteria, thus supporting its traditional use as a treatment for diarrhea, intestinal worms, and other digestive ailments. Like many culinary spices, Cloves helps relax the smooth muscle lining of the digestive tract. And finally, eating cloves is said to be aphrodisiac.

Plant Description and Cultivation

A conical tropical evergreen myrtaceous tree reaching heights of up to 14m (45 ft). The bark is gray, the leaves are a shiny dark green, elliptical in shape and very fragrant. Small crimson flowers grow in triple clusters at the ends of branches. The fruit is a purple drupe, about 2.5 cm (1”) long. Cloves grow in the tropics and best near the sea. Rainfall must be at least sixty inches per year and a dry season is needed for harvesting and curing. The clove clusters are picked by hand before the buds open and dried on palm mats.

Other Names

French: clou de girofle
German: Gewuzenelke
Italian: chiodo di garofano
Spanish: clavo de especia
Burmese: ley-nyin-bwint
Chinese: ding heung
Indian: lao(o)ng, laung lavang, lavungam
Thai: gahn plu

Scientific Name

Eugenia caryophyllus syn: E. caryophyllata, E . aromatica, Caryophyllus aromaticus, Syzgium aromaticum Fam: Myrtaceae

Recipes using Cloves