Traducteur

Sep 7, 2014

Bacon and Eggs Breakfast Pizzas – All food Recipes



Bacon and Eggs Breakfast Pizzas



15 min.prep time 40 min.total time
6 servings

Eggs

8 Land O Lakes® Eggs
3 tablespoons milk
1 tablespoon Land O Lakes® Butter

Pizza

1 (10-ounce) (11-inch) thin prepared pizza crust
6 (3/4-ounce) slices Land O Lakes® Deli Smoked Provolone Cheese
4 slices crisply cooked bacon, cut into 1-inch pieces*

Directions

Heat oven to 450°F.
Beat eggs and milk in bowl until well mixed.
Melt butter in 10-inch nonstick skillet; add egg mixture. Cook, lifting gently and stirring slightly to allow uncooked portions to flow underneath, 2-3 minutes or until set. Remove from heat; set aside.
Place pizza crust onto large baking sheet; top with 4 slices cheese, cooked eggs and bacon.
Stack remaining 2 slices cheese.  Cut cheese into quarters; separate. Place cheese pieces over pizza. Bake 9-11 minutes or until cheese is melted.
Cut into 6 wedges. Serve hot.
Bacon et oeufs petit-déjeuner Pizzas
min.total min.prep 15 heure 40
6 portions
Oeufs
8 Land O Lakes ® oeufs
3 cuillères à soupe de lait
1 cuillère à soupe Beurre de Land O Lakes ®
Pizza
1 croûte à pizza préparée mince du (10 onces)-(11 pouces)
6 (3/4-ounce) tranches Land O Lakes ® Deli fromage Provolone fumé
4 tranches croquant cuit de bacon, coupées en morceaux de 1 pouce *
Directions
Préchauffer le four à 450° F.

Battez les œufs et le lait dans un bol jusqu'à ce que bien mélangé.

Faire fondre le beurre dans une poêle antiadhésive de 10 po ; Ajouter le mélange aux œufs. Cook, soulever doucement et en remuant légèrement pour permettre à des parties non cuites s'écouler en dessous, 2-3 minutes ou jusqu'au coucher. Retirer du feu ; mettre de côté.

Placer la pâte à pizza sur une grande plaque à pâtisserie ; recouvrir des 4 tranches de fromage, œufs et bacon.

La pile restante 2 tranches de fromage. Couper le fromage en quartiers ; distinct. Placer les morceaux de fromage sur la pizza. Faire cuire 9-11 minutes ou jusqu'à ce que le fromage soit fondu.

Coupé en 6 quartiers. Servir chaud.

No comments:

Post a Comment